Våga bejaka din egen stil och använd din kropp som en kanvas

Du kanske vill bli av med armhåret för att stolt kunna visa upp din nya tatuering. Eller ansa bröstet lika väl som du underhåller skägget. Raka benen för att kunna hyvla av några sekunder från ditt nästa cykellopp. Oavsett varför du rakar dig är det viktigt att du känner dig bekväm och att din hud mår bra. Och det är just därför vi har skapat tre nya produkter som är speciellt utformade för manlig kroppsrakning.

NIVEA MEN - THE ART OF BODY SHAVING

MANSCAPING ÄR DEN SENASTE TERMEN FÖR MANLIG HÅRBORTTAGNING

På vissa kroppsdelar kan det vara en bra idé att använda en rakhyvel eller trimmer för att bekämpa krullet, men på andra är det en ren smaksak. Frågan är vilka kroppsområden som kan behöva "tämjas" lite?

NIVEA MEN PROTECT AND CARE BODY SHAVING STICK

GER EN MJUK OCH BEHAGLIG KROPPSRAKNING

NIVEA MEN PROTECT AND CARE BODY SHAVING STICK möjliggör en effektiv, snabb och säker rakning. Till skillnad mot traditionell rakgel, stryker du på produkten över det området du ska raka och får ett genomskinligt lager som är lätt att arbeta med. Applicera enkelt rätt mängd med bara en hand.

• Skyddar din hud från klåda och irritation
• Formulan mjukar upp håret vilket ger en mjuk och behaglig kroppsrakning
• Sitter kvar på  huden vid rakning i duschen
• Enkel att använda och lätt att dosera
• Applicera med en hand

HELSKÄGG ELLER TRIMMAD OCH STYLAD TILL PERFEKTION?

Medan yngre män brukar välja rakhyveln, föredrar de över 30 att omfamna kroppsbehåringen. Men det finns inget rätt eller fel! Vad det egentligen handlar om är att känna dig trygg i din egen hud. Vi avslöjar orsakerna till varför män väljer att ansa håret och historien bakom denna trend.

NIVEA MEN PROTECT AND CARE MOISTURIZING AFTER SHAVE LOTION

LUGNAR OMGÅENDE NYRAKAD HUD

NIVEA MEN PROTECT AND CARE MOISTURIZING AFTER SHAVE LOTION stärker din hud direkt efter rakning och skyddar mot irritation. Krämen absorberar och binder snabbt fukt för att hjälpa huden att återuppbygga sitt naturliga skyddande lager.

• Skyddar huden från klåda och irritation
• Återfuktar huden snabbt och ger ett långvarigt skydd
• Enkel att applicera och absoberas snabbt
• Praktisk pumpflaska för enklare dosering

SANNINGEN OM DEN MANLIGA KROPPSBEHÅRINGEN

Många män föredrar att ha en helrakad kropp - och det handlar inte bara om utseendet. Men vilka andra skäl finns det till att vilja använda en rakhyvel på bröstet, i armhålorna eller på andra kroppsområden? Finns det några nackdelar? Vi avslöjar svaren på väsentliga frågor om kroppsrakning.

NIVEA MEN PROTECT AND CARE BODY SHAVING GEL

FÖR EN REN OCH SÄKER KROPPSRAKNING

NIVEA MEN PROTECT AND CARE BODY SHAVING GEL skyddar din hud mot irritation vid kroppsrakning. Den återfuktande formulan innehåller polymerer som gör att formulan stannar kvar bra på huden även i duschen och gör att rakbladet enklare glider över huden för en säkrare och behagligare rakupplevelse.

• Tillför extra glid för en friktionsfri rakning
• Sitter kvar på huden vid rakning i duschen
• Praktisk tub för en enklare och kladdfri dosering