GG_Face
Bort med mörka ringar
Tips för att motverka påsar under ögonen

Om för mycket jobb, stress eller en sen kväll ute på stan har fått din hud under ögonen att se ut som något från en zombiefilm, så kan NIVEA MEN hjälpa dig att få din hud att komma till liv igen. Huden under ögonen är mycket tunnare än huden som finns i resten av ansiktet. Dessutom är huden under ögonen ganska känslig så det är viktig att lägga tid på detta område, för att bli av med de mörka ringarna.

Att du får påsar under ögonen kan vara på grund av att toxiner samlas under ögonen något som kan komma på grund av brist på sömn, stress, rökning, alkohol, dålig kost och uttorkning. Om dessa saker undviks så kommer du självklart en bra bit på väg för att motverka ringar under ögonen, men vi ska inte berätta hur du ska leva ditt liv. VI vill hellre ge några enkla tips som gör att ditt ansikte ser så gott som nytt ut.

Få bort dina påsar under ögonen

Drick vatten!

Vatten hjälper till att få bort oönskade toxiner och får ögonen att se pigga ut, så drick gärna 2 liter vatten om dagen. 

Använd solskydd

Eftersom huden under dina ögon är tunn behöver du vara noggrann med att smörja in den. Använd alltid solskydd i ansiktet och applicera då även på området under ögat. Men gör det försiktigt, med ett lagom avstånd så att du inte får något direkt i ögat. 

Håll dig kall

De flesta människor är bekanta med att använda gurkskivor under ögonen, vilket är faktiskt ganska effektivt, dock vill inte alla av oss ha grönsaker i ansiktet. Om du är en av dem, så kanske två kylda teskedar är att föredra? Lägg bara två teskedar i frysen till dem har kylts ner och placera dem sedan på dina mörka ringar i ungefär 10 min. Självklart har vi dock ett lättar tips; använd bara NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturizer.

Tedags!

Tepåsar innehållande grönt te innehåller en riktigt boost av antioxidanter, vilket har väldigt effektiva antiinflammatoriska egenskaper. Placera bara 2 tepåsar i en kopp med kokande vatten och låt den kylas av i kylskåpet. När de svalnat av, placera tepåsarna över dina ögon i 10-20 min.